onsdag 15 april 2015

April april

Ljust o fräscht ute igår morse. Och då startar klagosången. Ja men jösses, man blir nästan full i skratt. Bor vi inte i Sverige (till o med norra Sverige), då kan man ju ägna sig åt att bli bitter över vädret om man vill, det är liksom inte tänkt m tropisk värme varje dag i april...

Annars rockar livet på. Känns som om galna maj dragit igång redan i april. Fast det är heller inget att tjuta över. Klart det blirmycket konfa,fotboll, karate o klassresor när man har 4 barn. Lite sport att få ihop det bara. Vad som också verkligen är en sport är ju att fostra barn tillsammans. Med varje barn hamnar man med jämnamellanrum i situationer som gör att man står o tittar på varandra som Q:n och tänker diametralt helt olika saker. Intressant men inre helt lätt. Hoppas ni har det bra. Kram

5 kommentarer:

Anna/notonmusic sa...

Så klart heter det inte aprilväder för intet :-) Kan tänka mig att det rusar på för er under våren med stora familjen. Ha det fint hur än vädret blir Jenny, kram!

Kersti sa...

Om man bara klarar av att kommunicera med varandra så kan man tänka lite olika ibland. Det är inte farligt och så är ju livet. Och de vet och lär sig att även föräldrar är människor som kan vara lite olika och tycka lite olika.
När mitt första barn kom tänkte jag att vi alltid måste tänka lika men nu har jag släppt det för länge sedan. Alla tre vet att vi är och gör olika mannen och jag, men i de stora frågorna är vi överens så då spelar det ingen roll. April är en ombytlig månad, man hinner inte tröttna på vädret precis. Kram

Marina sa...

Jag som tyckte det var svårt att få det att gå ihop med två barn då det drog ihop sig mot maj månad... sitter nu och funderar över hur det skulle ha varit med fyra...;)

mammaxtre sa...

Vädret engagerar och alla kan inte få som de vill :-)

Ha det bäst

KaosJenny sa...

Precis Anna/notonmusic, vi rustar för vår och har nästan alla våra kläder och skor framme samtidigt just nu :-).
Ja Kersti, kommunikation är a och o och det är verkligen en lättnad när man förstår att man inte behöver ha en enad linje hela tiden men de stora frågorna kan vara en utmaning.
Maj månad är verkligen en utmaning och i år känns det som om den börjar redan i april men tar man ungefär en dag i taget så funkar det fint. Allt är inte så allvarligt :-).
Ha Ha, det har du rätt i mammaxtre. Väder är något vi bara får förhålla oss till.
Kram på er