onsdag 1 april 2015

Årets jobbigaste dag?

Kaosfamiljens 1:a april är en dag att bäva lite för. Makaroner på toasitsar, kiwi bland äggen, gömda soffkuddar och april april från morgon till kväll.

Stod i hamburgerkö för någon dag sedan. Började artighetsprata väder med en kvinna. efter en stund ler hon och säger att hon är från Tjetjenien. "Det är skönt att var i ett land där man gnäller på vädret. När man hört barn skrika och sett dom dö i krig är man tacksam över att få komma till ett land där man gnäller på vädret." Ja, jösses. Det klart att kvinnan har rätt, gnäller man på vädret har man det riktigt bra. Jag tackade för pratstunden, ett magiskt möte med lite perspektivförändring.

Klart att man kan gnälla lite om vädret men vi har det löjligt bra. Ännu bättre har man det när man gnäller om barnens aprilskämt. Imorgon åker tre till fem personer till fjälls. Lillasyster och jag åker oavsett hur många fler som vill med. hoppas ni får en underbar helg. Kram

5 kommentarer:

Anna/notonmusic sa...

Oj, hemma hos er händer det saker första april :-) Vilka bus! Kan vara bra att åka på lite fjällsemester efter en sån dag! Här luras det bara muntligt, det räcker så bra! Ha en härlig påskvecka Jenny!

Libra sa...

Ja det är sant att man ibland glömmer hur bra man har det.
Även med aprilskämt ett helt dygn haha.
Ha en skön påskhelg nu!
Kram =)

kaatariina sa...

Blev du lurad? :-)
Ha en glad Påsk!

kallebass sa...

Hoppas ni får det bra där uppe.(och att ni har tur med vädret :-)))

KaosJenny sa...

Ja Anna/notonmusic det händer alltid saker på 1:a april här, till o med lite mer än vanligt;-).
Libra, det är viktigt att vi alla påminner oss om hur bra vi har de., Alla borde träffa en sån klok kvinna ibland.
Klart jag blev lurad kaatarina, de börjar ju vara proffs ;-)
Tack kallebass, vi har tur med vädret :-)
Stor påskkram på er allihop