fredag 16 maj 2014

Grand final på topp-tok-veckan

Kaoshallen har rekordstora drivor med allt möjligt som vi just släppt ner där vi nyss stod. Studsa lite över skolväskor, träningsväskor, skor, jackor, blomjord. Swisch in och kasta i sig lite middag för att slänga sig vidare mot nya äventyr...

Fast vi skrattar mycket. Vi gör roliga saker och har det bra. De ljusa kvällarna är långa och vi går ungefär aldrig och lägger oss. Inte så vi kör igång och börjar röja i hallen när alla barnen slutligen kullrat i säng. Nej nej, Kaosföräldrarna förnekar sig inte. Vi dricker te, hänger med armarna, surrar lite och sockerchockar oss. Klart att det är det vi behöver. Gudarna ska veta att det inte är någon lätt match att idka familjeliv och tvåsamhet när stora vår-ruset har kört igång.

Tids nog hinner vi ha ordning i hallen men det blir inte den här våren (heller). Vi har ett alldeles för levande galopperande hoppande skrattande liv för att ha ordning i hallen. I trädgården ploppar vårlökarna upp. Underbara vårlökar, de bara händer, precis som livet just nu.

Hoppas att ni har en studsande, hoppande och skrattande helg framför er. Kram

4 kommentarer:

kalebass sa...

Tror jag hoppar över studsandet(!)och tar det lugnt. Senaste veckan har jag tagit tillvara det fina vädret och tillbringat tiden ute i skog och mark. Så även nu i helgen. Skönt.
Men det är verkligen mycket som spritter i tillvaron just nu. Vad är väl en stökig hall? Kram!

Anonym sa...

Studsa på ni! Här hoppas det också friskt mellan fotbollar, fioler, trumpeter och ännu mer fotbollar. Däremellan hinns det med lite krasseodling och Hicke-läsning!
Gäller att sätta sej ner o slappa emellanåt. Varför inte vila ut bland alla mysiga jackor som mjukt har bäddat sej åt mej i hallen?
Kram Lisa

Eva Swedenmark sa...

Vad spelar stök i hallen för roll om man kan skratta och studsa. Det låter alldeles underbart tycker jag och har i livligt minne bevarat en liten hall i ett litet hus med tre barn där jag älskade att vara trots att man snubblde över hundra par skor , mitt gamla hem.

KaosJenny sa...

Skog och mark låter alldeles underbart kalebass och man behöver inte studsa för att känna livsandarna vakna i sig :-)
Låter alldeles absolut smart att slappa emellanåt Lisa, vi försöker oss också på det men det är lite svårt. Semester i maj nästa år ;-)?
Det är härligt att höra Eva Swedenmark, snubbla över hundra skor och trivas, det är grejjer det ;-).
Kram på er