söndag 23 mars 2014

Sökare sökes...

Vi söker nu dig som är professionell sökare. Du ska vara van vid utmanigar, klara att hantera motgångar och aldrig ge upp. Du har humor, god samarbetsförmåga, sinne för detaljer och en exeptionell begåvning när det gäller att se mönster där andra ser Kaos. Anställningen är för all framtid då liknande oförklarliga hopplösa uppdrag ständigt utvecklar sig i form av nycklar, matteböcker, bordsknivar och cyklar. Just nu har vi ett spännande kanonerbjudande. Uddasockar är ju allom bekant fenomen men vi har tagit udderiet till en ny nivå. Uddaskor.
Foppisen har varit udda ett par år. Skons maka försvann senare. Vem har gått hem med bara en sko utan att märka det? Är det (som i så många andra fall) hallmattan som är den skyldiga? Varför är det två högerskor som övergav oss? Vågar vi kasta dom eller kommer den andra fram i samma ögonblick som sopbilen svänger ut från gatan? Frågorna är fler än svaren.

Känner du ett brinnande intresse av att lösa detta och liknande problem är du rätt person. Klarar du uppdragen kan du koppla av med att hjälpa vår vän som har en pappa som är så spårlöst försvunnen att TV programmet spårlöst försvunnen gick bet. välkommen med din ansökan till hopplös väntande Kaosfamilj.

Ps. Får vi inte svar på våra lockrop ringer vi nog både NASA, FBI och Scotland Yard så att de får gå till botten med det hela. Ds.

2 kommentarer:

Eva Swedenmark sa...

Dessa eviga outgrundliga frågor. Varför lägger jag inte glasögonen på en given plats utan i bokhyllan, badrumsskåpet, kryddhyllan. Varför ligger mobilen och gömmer sig på ställen som under kuddarna i soffan, avstängd. Vem? Och varför?

KaosJenny sa...

Mm, Eva Swedenmark, världen o man själv är helt obegriplig, om det inte är så att mucklor eller oknytt springer runt o roar sig med en;-). Skönt att höra att vi är flera. Kram