måndag 10 mars 2014

Det är mycket värme nu...

Ugnen går varm då Storasyster fått pippi på att baka muffins. Diskussionerna går varma mellan Storebror och mig, visst är det lite Obi van Kenobis fel att Anakin blir Darth Vader? Lillasyster hoppar från tidig morgon och Lillebror har ständigt små knasiga ideer som gör en alldeles full i skratt och varm i hjärtat.

Korvgubbe a´la´Lillebror (till Lillasyster när hon var krasslig och inte så sugen på att äta)
Mannens och min relation går nog inte att beskriva som annat än varm. Ute är det så varmt att blåsipporna börjat titta fram (helt galet). Just nu är delar av Kaosfamiljen till och med ännu varmare än vanligt. Feber, snor och hosta. Tjocksockarna, ylletröjorna och filtarna är flitigt använda. Det hasas runt i lite segt tempo men det gör ingenting. Förkylning är en ytterst övergående åkomma. Jag är djupt tacksam över min varma familj. Varm kram till er alla.

6 kommentarer:

Tessa sa...

Ja, på två sätt. Dels för att det är han som tränade honom. Jag tror att han tar upp det i några av de gamla filmerna 4-6, att han misslyckades och därför inte vill ta sig an Luke (?). Dels för att han inte dödade honom i 3:an. Sånt går jag också runt och tänker på ibland ;-), jag borde också ta upp det till diskussion med äldsta barnen men vet om det har lika bra koll som jag ;-).

Härligt med värme! Kram!

mammaxtre sa...

En härlig varm familj är ett kvitto på gott föräldrarskap.

Härligt!

Kallt ute idag dock :-(

Ha det bäst!

kalebass sa...

Veckorna går fort ibland. (ofta).
Visst har vi mycket att vara tacksamma för här uppe i norden. Även om inte vädret hör dit just nu... Men då är det extra skönt med en varm kram !;-)

Bina sa...

Jag vill också ha någon som har pippi på att baka muffins i mitt hushåll!

Katarina sa...

Hoppas att ni har kryat på er. Härligt med kärlek och värme :) Kram Katarina.

KaosJenny sa...

Tack Tessa, det klart att vi har rätt. Anakin var ju bara en ung kille men Storebror vägrar se det så, diskussionerna är lite intressanta eftersom det är jag som är äldst och försvarar killen och tvärtom ;-).
Mm mammaxtre, vädret kan vi inte göra något åt men familjevärmen kan man jobba lite på :-).
Ja kalebass, det går fort men då är det desto viktigare att stanna upp. Kramar är underbara :-)
Bina, plötsligt händer det... Vi har så mycket muffins så vi hinner inte äta upp dom men det är ett angenämt problem :-)
Mm Katarina, vi har ungefär kryat på oss, lite snuvigt och hängigt än men alla är i skolan.
Varm kram på er