söndag 8 september 2013

Tänka sig så lätt det är att tappa bort saker...

Lillasyster skulle vilja ha gardiner igen. Eftersom vi ordnade ett rum till henne i ungefär oktober ifjol så kanske det är dags nu. Tyg finns och viljan är det heller inget fel på. Det enda lilla kruxet är att vi har tappat bort gardinstängerna. Puts väck borta. Finns inte, syns inte. Inte en endaste gardinstång har jag hittat trots att jag sökt från källare till taknock. Det borde finnas två stycken någonstans men icke. Tycker mig komma ihåg att jag såg någon i somras och tänkte jasså står den där här, det ska jag komma ihåg till sen när vi behöver den. Nu minns jag inte var eller också har den promenerat iväg någonstans. Man blir lite förvånad.

Nåja, det är en världslig sak. Ingen mer energi på det. Manjana manjana, vi fixar det väl när gardinstången dyker upp då. Nu ska jag studsa iväg på fotboll och sen skjutsa på dans. Ha en fin söndag allihop. Kram

3 kommentarer:

kalebass sa...

Det var ett tag sedan sist... ser att du fortfarande verkligen befinner dig mitt i tillvaron. Har själv kännt att den tryckt på lite väl mycket senaste året, från alla håll. Ska försöka ta tag i bloggen iaf. Får se hur det går! Kram på dig!

minna sa...

kolla bakom alla dörrar! Och garderober!

KaosJenny sa...

Välkommen tillbaka kalebass och du har rät, jag befinner mig mitt i tillvaron för det mesta ;-)
Ska bli minna ;-)
Kram på er