måndag 30 augusti 2010

Höst höst


Mm, och i helgen borde vi ha stökat undan... och sen skulle vi ju ha ordnat med... och efter det plocka bort... till sist skulle vi förstås ha plockat in... Men nä. Det kom en del andra trevligare saker emellan. Trevligt sällskap och en massa annat. Vi har fortfarande ALLA sorters skor och en hel hjord med saker som vi inte vet vad vi ska göra av i hallen. Ute på bron har sommarprylar ynglat av sig ohämmat i sommar och i hela huset har vi en massa påsar som verkar vägra packa upp sig själva.

Vi har som sagt haft trevligare i helgen. Kusinbesök och fotboll. När tillfälle gavs råkade Kaosmodern trilla förbi på en handelsträdgård. Vid hemkomsten satt hela resterande familjen och skrattade åt Kaosmodern när hon kom på vilket jobb det skulle bli eftersom de befintliga rabatterna redan är knökfulla. Mest skrattade barnen, raljerade gjorde de också. Pratade länge om sin inte så lagoma Mamma som gärna köper en hel trädgård till trädgården. Och värst vilka mattesnillen som räknade ut hur många gropar jag skulle gräva. De tyckte leende synd om mig för att jag är så korkad. Till slut blev jag tvungen att berätta att jag ångrar att jag över huvud taget lärde dom prata... (Äh, det blev riktigt kul, akta er så överens de var helt plötsligt)

Och så ska det vara kvartsamtal med nya fröknar. Känner en enorm ödmjukhet inför det. Visst kan vi gå och prata med nya fröknar men alldeles strax kommer det att vara fröknarna som vet mest om hur våra barn fungerar i skolan. Vi är den trygga basen som barnen återvänder till efter att de provat sina vingar i skolan. Alla barn är olika och tur är väl det :-). Har just läst en hiskligt bra och peppande bok i ämnet barn. Helena Harryssons Våga vara vuxen. En jättefin bok.

Nå, imorgon ska Lillasyster operera in rör i öronen. Hon är INTE imponerad av tanken. Önska mig lycka till... Kram

5 kommentarer:

Pia Plupp sa...

=) Känns alltid som att du pratar om VÅRT hus o VÅR familj.

Tänk de där plastpåsarna som hänger på krokar överallt eller ligger i hörnen med både det ena o det andra i. Såna ser man aldrig i Hemma-Hos-Reportage ;-)

VAB-hälsningar från nordligaste norr

Katarina sa...

Du är bara så störtskön :O) Kram Katarina.

Anonym sa...

Jag tycker det ser ut som om du har nog med lökar ;-))

LYcka till!

Tingeling sa...

Stökigt hemma är min normalmiljö =) Och blommor kan man ju aldrig få för många!

KaosJenny sa...

Detsamma Pia Plupp... Såna sär hemma hos reportage ger jag inte så mycket för... Kan de verkligen ha ett lika levande liv, på rikt, de som bor så?
Kram på dig själv Katarina :-)
Henna, det är ju det som är problemet, mina rabatter är redan knökfulla, det är därför familjen driver gäck med mig ;-)
Härligt Tingeling, stök är härligt om det är stök med "hjärtat". He HE, nä aldrig för många blommor... glömde jag säga att påskliljorna på bilden förökar sig kubik ;-)
Kram på er