tisdag 22 juni 2010

Semesterhets


Vad har ni för projekt på gång då? En fråga som diskuteras rätt ofta i alla möjliga sammanhang året runt och nu har semesterhetsen varit igång ett tag. Vad ska ni göra på semestern? Svaret blir ungefär samma som ifjol. Så lite projekt som möjligt och en resa till farmor och farfar. Fick tidningen Vi i villa idag. Nästa gång den kommer borde jag nog kasta den direkt. Projekt, projekt och åter projekt. Å så en massa saker som man borde handla som skulle bli jobbiga efter bara ett litet tag. Saker man behöver stuva in i något förråd och underhålla. Nix pix. Jag tävlar inte, varken i semester eller projekt. När sommaren är slut vill vi vara mer utvilade och nöjda.

Inte krångla till det för sig på semestern. Varför skulle jag vilja att Mannen gav sig i kast med att göra ett soldäck? Solen flyttar ju och vi flyttar gärna runt stolar. Pool då? Hm, jo, det vore trevligt den dagen vi kan anställa poolskötare. Jag vet hur det mesta annat brukar bli och funka hemma hos oss efter ett tag så nej tack. Man får rätt många pool besök i allmänna bad för en pool. Och som en kompis konstaterade i helgen, varför ska jag skaffa husvagn eller sommarstuga när någon formligen kräkts ut småstugor för uthyrning i hela landet. Man får rätt många stugnätter för en sommarstuga.

Leva så där "enkelt" har jag skrivit om förr, här. Nu när sommaren och ljuset äntligen kommer tänker jag äta jordgubbar och njuta. Livet är ingen tävling och bra mycket större och ärligare än perfekt. Ha en trevlig kväll.

2 kommentarer:

Mrs. S sa...

Mitt projekt för sommaren är att försöka hindra mig själv från att dra igång ett nytt...

KaosJenny sa...

Ha Ha, Mrs S, låter som ett alldeles ypperligt projekt...

Här har Storasyster fått en dörr på en och en halv dag. Riktiga snickare... Vi har funderat på det i flera år och antagligen skulle det "lilla" projektet ha tagit oss ett par veckor...

Hoppas att du lyckas Mrs S Kram