torsdag 29 april 2010

Udda saker...

På något underligt sätt blir det en hel del udda saker här hemma. Uddasockar är ju ett bekant fenomen vars makar antagligen knyckts redan i tvättmaskinen av någon magisk utomjording. Jag upptäcker att vår alldeles egna utomjording måste vara osedvanligt flitig. Vi har nämligen udda-lock och udda plast burkar. Ni vet man gör någon årlig röjning i skåpet med plast burkar och ser till så att alla hänger ihop. Ungefär en kort stund senare passar ingenting ihop längre. Udda-vantar är också tämligen vanliga.

Vad som är mer förvånande är udda cd skivor där fodralen är spårlöst borta och udda fodral som inte sett skymten av sina skivor på ett tag. Samma sak med DvD och Vhs filmer. Värst av all är att vi har en udda sko. Hallå! Hur hände det? Den enda rimliga förklaringen är det där med den flitiga utomjordingen. Jag menar man kan komma hem och ha bara en vante, men sko? Det är en knappt använd sko och vi har sökt i flera år...

Annars har jag mest ägnat dagen åt att vara en vanlig hus och hem drake... Sköt om er

4 kommentarer:

Mrs. S sa...

Vet du, jag tror att vi har samma tjuvar hemma hos oss som ni har. Undrar om ni har våra lock och vi era burkar?... Trevlig valborg!

Anonym sa...

Äntligen förklarat, utomjordiska tjuvar som tar ungarnas lördagsgodis när de somnar också /Krill

KaosJenny sa...

Ha Ha, Mrs S, kanske borde vi göra någon sorts byte ;-)
He He, Krill, hemma hos oss är dom inte samma, godistjuvarna känner jag VÄLDIGT väl ;-)

Kram på er

KaosJenny sa...

Nä förresten, godistjuvarna, jag känner dom inte alls men det är mycket underligt att de har så liknande smak på godis. Det är bara de som man måste tvinga i sig kvar till slut ;-)