söndag 20 april 2014

Koppla ner?

Ligger i tält o blippar med mobilen. Andra tältnatten i trädgården. Igår m Lillebror som sällskap, idag Lillasyster. Påsklovet har innehållit nästan alla trevliga släktingar.

En diskussion som gått het är huruvida Kaosfamiljen ska koppla ner sig två månader i sommar eller inte. Jag är helt för. Tycker att det hade varit ett intressant experiment. Storebror är övertygad om att det skulle förstöra hans liv. De andra medlemmarna ligger på en skala mellan oss. Storasyster är närmast mig o Mannen lutar mest åt Storebrors håll. Tanken är intressant och diskussionen riktigt spännande. Vi får se vad vi kommer fram till. Vad tänker ni om det? Mobil, dator, tv, ds,x-box o iPad fritt i två månader?

Nu är det dags att sova innan fåglarna o Lillasyster vaknar. Hoppas ni haft en fin påsk. Kram

3 kommentarer:

Eva Swedenmark sa...

Denna påsk, ingen pad, sparsamt med mobiler. Bara jag som smygbloggar. Ingen teve. Det har varit riktigt skönt! I stället elda, fiska, kratta...

kalebass sa...

Det är tveklöst nyttigt att koppla ner sig. Inte ständigt vara anträffbar. (jag var ofrivilligt nedkopplad, även teven, ett par veckor förra sommaren, fick lite abstinens om jag inte minns fel, kändes som någon hade dött...).
Lycka till, det kan aldrig skada iaf. Jättekram på dig Jenny!

KaosJenny sa...

Låter alldeles underbart Eva Swedenmark, det är lite så där jag tänker mig...
Tack kalebass, jag tror på idén fast jag tror att vi ska göra det juni juli.
Kram på er