onsdag 9 december 2009

I väntan på...

Svärmor och svärfar var planen egentligen att göra en röjning. Vi får se hur det blir. Nu har Mannen och jag i alla fall gjort upp en arbetsfördelning som vi båda är nöjda med. Möjligtvis kan vi eventuellt göra ett litet ryck imorgon men troligtvis inte. Eftersom jag har känt i stort sett alla känslor under veckan så blir min uppgift att stå och se sliten ut. Det kommer inte att bereda mig några som helst problem. Mannens uppdrag blir att sitta med näsan i någon studiebok. Han har nyss börjat en ny kurs med massor av litteratur så det kommer att bli en smal sak för Mannen. Barnens uppdrag blir att vara studsande välkomstkommité och sen svansa runt Farmor och Farfars ben, visa dom saker och pladdra oavbrutet. Det kommer barnen att göra helt naturligt och med stor frenesi. Hur många tror att Farmor och Farfar kommer att bry sig om om vi har städat?

5 kommentarer:

Bina sa...

Och även OM de bryr sig så strunt i det så länge NI är nöjda med hur det ser ut!

Mrs. S sa...

Nej dom kommer inte märka någonting! Lite dammråttor vad är det...

Mifflan sa...

Hahaha! Jag tycker om din blogg för jag känner igen mig. Ända skillnaden är att det är jag som sitter med den myckna och dyra litteraturen :)

Katarina sa...

Jenny! Jag sitter här och funderar på om du har haft besök av Julfrid?
:O) Kram Katarina.

Knäck i micron
1 dl. socker
1 dl. sirap
1 dl. smör (margarin)
(1/2 dl. hackad mandel)

Blanda socker, sirap, grädde och smör i ett temperaturtåligt kärl med hög kant. Koka utan lock på full effekt i 8-10 min. Knäcken är klar när en droppe av smeten, nerhälld i kallt vatten och kan formas till en seg och hård kula. Tillsätt ev. mandeln.

KaosJenny sa...

Farmor och farfar verkar fullständigt nöjda och vi med dom, vi sköter våra uppdrag helt prickfritt. Mvg till alla alltså.
Katarina "Julfrid" har inte hunnit hit än,eller jo förresten, han var här på en av sina blixtvisiter när vi pyntade och bakade pepparkakor (julfrid hatar knäck som inte kokas i micron) -tack för receptet
Kram på er allihop