lördag 19 september 2015

Var vänlig vänta...

Barn-Barda pågår... 5/6 av Kaosfamiljen har gått all-in på ett lajv. Vi syr alvklänningar, ringbrynja och hobfötter samt snickrar allsköns olika galna tingestar i markfrigolit. Fånigt kul men en ren lyx att ha ett liv där man har möjligheten att leka även som vuxen. Det är baske mig inte alla runt om i världen som har den chansen. För många är livet bra mycket allvarligare än så. Kram på er

3 kommentarer:

Marina sa...

Det låter minst sagt spännande! Vem vet, om vi har tur kanske det kan komma ett litet prov på resultatet så småningom...??

Anna/notonmusic sa...

Å vad ROLIGT! Och ett minne kan jag garantera! Kommer särskilt ihåg de gånger vi har sytt just dräkter eller varit engagerade i någon som syr en dräkt av ngt slag. För så är det ju när man är några stycken som kliver runt i varandra hela dagarna, det blir engagemang! En drake minns jag särskilt och en kizz-utstyrsel....Vore kul att få se bild så småningom :-) Kram och lycka till!

KaosJenny sa...

Mm, Marina, det är verkligen spännande och har varit en mycket rolig helg. De onda mot de goda och som vanligt så vanligt så vann de goda :-)
Förvånande kul att sy Anna/notonmusic, även om jag som ung tog varje chans till träslöjd när valet fanns (bättre att vara sämst bland grabbarna på träslöjd). Engagemanget har varit stort och vi blev rätt trötta men o så kul :-).
Kram på er