fredag 14 augusti 2015

Kaosblogg?

Har vi det så kaosigt längre? Vi har inte längre middagar där någon trillar under bordet, 99,987% mindre kladd o inte så där konstanta utbrott över konstiga småsaker. Vissa saker ändras däremot inte...

Det behövs bara någon dags hyfsat väder, lite aktiviteter borta o hemma så plötsligt är den här.. Lite senare ankomst än vanligt men äntligen dyker den upp igen på ett hus
helt nära mig.

När jag la ut en bild av den på Facebook var det en kollega som kände att hon nästan slutade andas. En annan blev väldigt tacksam över att hennes var mindre o att jag ändå visade upp vår. Om man har experthjälp tar det förvånande kort tid att få till en äkta Kaosbro.
( här skulle det ha varit två bilder men jag får inte till det, vy över bro med baddräkter, blöta handdukar, kalsonger, vattenpistoler, basketbollar osv)

Faktum är att jag brukar le stort när Kaosbron behagar visa sig för den betyder att familjen njuter av tillvaron och att vi haft riktigt kul. Storebror, 17 år o "på väg ut", sa lite tankfullt för ett par veckor sedan att vi har lite stökigt ibland men det är ett kärleksfullt hem.

Bloggen får heta Kaosbloggen ett tag till, bara för att en lite kaos inte är det värsta som kan hända en människa, inte om man har det kärleksfullt. Hoppas ni har det bra gott folk, oavsett om ni har det lite stökigt eller inte.... kram

5 kommentarer:

kalebass sa...

Har fått kommentarer om att mitt arbetsrum är ett organiserat kaos... och det är väl huvudsaken; att man själv hittar grejerna!:-)

Anna/notonmusic sa...

Det där är verkligen sant Jenny, den typen av kaos är inte det värsta som kan hända en människa. Vi har självklart haft en kaosbro hela sommaren fast jag försöker verkligen få den fri från prylar eftersom jag tycker det är så härligt att sitta där i min gungstol och den gungar sämre när det ligger lådor omkring. Så det har hänt nån morgon att jag har gungat fritt men sen är det likadant igen :-/ Kram i röran!

Marina sa...

Kaos behöver absolut inte vara något negativt! Lite kaos skulle alla ha ibland, det är säkert bara nyttigt!

KaosJenny sa...

Ah, kalebass lilla kruxet är ju att jag inte alltid hittar alla sakerna. På jobbet går har jag det precis så där men hemma ägnar jag en tid åt att söka. Har blivit lättare sen jag skaffat handväska så att jag inte så ofta söker viktiga saker :-).
Härligt att höra Anna/notonmusic att vi är fler som dessutom har det bra i röran. Man blir ju desto gladare när man verkligen kan gunga till exempel. Kaosbroar får mig att le :-).
Precis Marina, lite kaos när det gäller prylar är ok om man har det bra annars :-).
Kram på er

kalebass sa...

Ett litet tillägg bara... det händer ju att jag lägger saker på ett "säkert" ställe, med följd att jag INTE hittar det sedan...