måndag 5 augusti 2013

Hur uppgraderar man sitt logistikprogram?

Fotbollen har dragit igång och i veckan är det dansläger. Oväntat längväga besök och så den där känslan av att sommaren håller på att ta slut och att vi förstås "måste" njuta av varje sekund. Den där nä men åh- känslan. Har vi hunnit med allt?

Svaret är precis som alla andra somrar nej, vi har inte hunnit träffa dom och dom och inte göra det och det. Inte har vi tagit tag i något av det där vi skulle göra på regniga dagar heller.

Samma regler gäller för semester som för alla andra dagarna. Undvik att tänka måste och var nöjd med det vi har gjort/ inte gjort istället. Livet är ingen tävling och vi kan träffa vänner i höst eller något annat år. Så och med röjningen i källaren. Årets konserter, lästa böcker, skrotardagar och mys med familj och vänner har varit bra, punkt. Det går inte att hinna allt. Framförallt inte när man är en Kaosfamlj där det kan ta 2,5 timmar bara för att få ihop fyra personer med rätt badkläder för frakt till bad. Inte har vi tagit bort schampoflaskor ur duschen heller. Hm, då ville vi väl inte det då...
Hur många av de här tror ni är tomma?

Nu måste jag gå och lägga mig (även om det känns ovant, jisses vad vi vänt på dygnet). Jag ska skjutsa till Storasysters dansläger imorgon bitti och sen ska vi till goa mosters stuga. Mannen underhåller våra långväga gäster på annat håll men vi möts kanske med flytvästar någonstans. Tror att jag behöver uppgradera mitt logistikprogram litegrann eftersom det känns ringrostigt nu när vi kör någon variant av light-vardag och sista semesterryck samtidigt.

Sköt om er, kram

4 kommentarer:

mammaxtre sa...

Man kan omöjligt hinna med allt man vill hinna med. Man hinner det man hinner resten får man ta löpande under året :-)

Jag gissar att de flesta är tomma av flaskorna i duschen :-)

Ha det bäst!

KaosJenny sa...

Precis mammaxtre, man kan inte hinna allt och ja, klart de flesta flaskorna var tomma :-) Kram

Tessa sa...

Sådär ser det ut hos också... i bästa fall är alla utom två tomma, i sämsta fall är hälften halvfulla.

KaosJenny sa...

Ha Ha Tessa, jag håller med. Det är inte bra när det är en liten skvätt kvar i varje, när ska man då köpa nytt? Men med vår nya hobby går det en hel del schampo ;-).
Kram