torsdag 28 januari 2010

Rapports 22:00 sänding från Kaosfamiljen

Lillasyster: Leker sig sanslös med liten jämnårig kusin. Går resten av dygnet, lite smågnällig, med en hand fastklistrad vid sin mammas mysmage.
Lillebror: Naturen verkar gå sin gilla gång hos vår levande bank. Dock har kursen rasat så någon ränta inte kan förväntas, i själva verket är nog alla insättningar i vår levande bank förlorade.
Storasyster: Fiskarna har överlevt veckan och därmed gör vår dramaturg dansnummer och framträdanden med lyckliga slut.
Storebror: Njuter av att ha slutat med hockeyn och sitt nya rum i källaren. Spelar trummor, wiii och musik.
Mannen: Försöker plugga och har lyckats föröka våra bilder på datorn så att de numera är 4 gånger så många (12000), i oordning och väldigt skiftande kvalité. Jag äskar honom ändå..
Kaosmodern: Har hittat favoritvantarna. På jobbet är allt antingen underbart eller total katastrof. Lite som hemma men ändå annars... Kaosmoderna har tyvärr "råkat hamna" i svårt chokladberoende men tröstar sig med hon behåller sin mysighet både fysiskt och psykiskt och än så länge inte blivit socialt utslagen...

Kvällens meny: en tvårätters middag bestående av microbuffé (veckans rester, först till bordet får välja) och chokladmuffins med rosa och grön grädde.

och så till vädret:
-16 ute men inte det minsta kallt inne. På dagarna springer vi runt och värmer upp hela stället. Kaosfamiljen fryser inte ens på nätterna eftersom alla är hjärtans välkomna till vårt eget Hawaii, där det varje morgon känns som om vi dansat hula hula hela natten, Storsängen...

Eftersom vi är på Hawaii och dansar hulahula hela nätterna ser vi ut därefter. Nu dags för tekopp... På återseende

5 kommentarer:

Mrs. S sa...

Låter mysigt, mjukt varmt och gott! Ha en trevlig helg.

Pia sa...

LÅter som en riktigt HÄRLIG KAOS-familj =)

Ha en skön fortsättning på helgen!

KaosJenny sa...

Jättemysigt, hoppas att ni också haft en mysig helg... Kram

Mångmamma sa...

Just så ser det ut hos oss med på morgnarna.
Hula-hula...

KaosJenny sa...

Ha Ha, härligt att vi är fler... Kram Mångmamma