onsdag 6 januari 2010

Kaos med Kärlek

Det må vara att vi har Kaosområden som vi inte får bukt med, att vi ständigt söker saker, att det bråkas på längden och tvären och att man ibland önskar sig en helt egen lite tyst garderob man kan få krypa in i för att få lugn och ro. Mitt i alltihop finns ett pulserande liv och en ocean av kärlek att hämta kraft ur.

Vips är Lillebror och Lillasyster är vi-som-är bäst-och-har-Bamse-mössa-gänget. Plötsligt håller Storebror och Storasyster om varandra när det är läskig film. Storebror hjälper Lillasyster med vantarna. Storasyster tröstar Lillebror när han fått stryk i wii-boxning av Lillasyster. Lillebror låter Storebror ha läskigaste Legomonstret. Storasyster lånar ut sin trollstav till Lillasyster som i sin tur lånar ut sina glittervingar när de leker stor fantasilek. Är man lite uppmärksam är tecknen på kärleken många och kombinationerna oändliga.

Om man har en taskig dag kan man när som helst ställa sig var som helst i huset och ropa -Jag behöver en kram eller -Kan ingen berätta för mig att jag är vacker... och få många napp. Min känsla är att vår bästa tid är nu. Efter den mest akuta småbarnstiden och före tonåren. Love makes the world go round... Kärlek till er Bloggvänner

5 kommentarer:

Bina sa...

Jag är säker på att varje tid har sin charm. Jag har hela tiden känt att; den bästa tiden måste ju vara nu i alla fall. Tack och lov för hur trist vore det inte om jag vaknade upp en dag och kände; nu är den bästa tiden förbi.

2BarnsMamman sa...

Det är ju de där stunderna som är det mest fantastiska med livet! Och finns det nåt underbarare än att vara omgiven av en massa kärlek! Och här skickar jag lite till :)

KaosJenny sa...

Mm Bina, när du säger det så har jag nog känt att vår bästa tid är nu förvånande ofta, aldrig har den varit förbi i alla fall och det är ju skönt:-)
Nix 2BarnsMamman, det finns nog helt enkelt inte något bättre...
Tack tjejer och Kram på er

Mångmamma sa...

Precis så är det! :)

KaosJenny sa...

Härligt Mångmamma Kram