söndag 22 november 2009

Ok, vi har en massa lister som inte är uppsatta. I syskonen Lills rum puttar vi Lego, bilar och allsköns bråte hjälplig in under loftsängen varje kväll. Tvättberget i källaren kräver snart klättersele för att bestigas och Storasyster har glömt göra sin läxa som hon har tills imorgon. Men idag bryr jag mig inte alls.

Sent igår kväll fick jag ännu en påminnelse om vilken ynnest det är att ha fyra friska barn... Jag hoppas att jag aldrig glömmer att allt annat egentligen är så helt triviala bagateller... Kram på er

5 kommentarer:

Mifflan sa...

Helt sant! Tack för att du påminner oss!

2BarnsMamman sa...

Ja, vad gör det väl att man har ett tvättberg så länge man är frisk!

KaosJenny sa...

Tack Mifflan och 2BarnsMamman, vi kan väl hjälpas åt och påminna oss... Kram

Pia Plupp sa...

Sedan inser man också att även när man själv eller barnen inte är friska, så handlar det oftast om något man blir frisk (från oftast t.o.m av sig själv), så då är man lycklig över det.

Så här går jag o är faktiskt lite smålycklig med min halsfluss i vårt röriga hus. För OJ vad mkt det finns att vara lycklig över, när man tänker efter.

KaosJenny sa...

Helt riktigt Pia Plupp och när jag pratar om sjukdomar i detta fallet så pratar jag om obotliga sjukdomar... Hoppas du kryar på dig men det klart man kan vara lycklig med halsfluss Kram